Noticias

Programa Jornada Esport Adaptat

By 27 noviembre, 2018 No Comments

La Federació d’Esports Adaptats de les Illes Balears (FESAIB), la Conselleria de Participació, Cultura i Esports i la Fundació per a l’Esport Balear durem a terme la I Jornada d’Esport Adaptat per celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

La jornada es realitzarà el diumenge dia 2 de desembre de 10,00 a 14,00 a les instal·lacions del Poliesportiu Prínceps d’Espanya de Palma.

Organitzarem activitats esportives adaptades com volei, slalom, boccia, bàdminton, bàsquet, tennis, etc. A aquestes activitats hi haurà exhibicions per part dels esportistes del Centre de Tecnificació, esportistes de les Federacions i esportistes de clubs col·laboradors.

Els participants amb discapacitat i sense, podran practicar els diferents esports que es realitzaran a la jornada.

També organitzem la I Cursa «Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat», podeu trobar tota la informació a la plana web www.elitechip.net

Per tancar la Jornada, l’esportista Teresa Perales i Úrsula Pueyo realitzaran una xerrada on compartiran amb nosaltres la seva experiència com a esportistes. Després de la xerrada, es servirà un refrigeri per a tots els assistents.

Adjuntem el programa de la jornada, agrairíem que ho féssiu extensiu.

Vos hi esperem!

https://www.fesaib.org/wp-content/uploads/2018/11/Programa-Jornada-Esport-Adaptat.pdf