Waterpolo

Fa molt que a Espanya el waterpolo és un d’aquells esports que ens dóna alguna alegria que una altra. Últimament és una d’aquestes èpoques on la selecció femenina es troba en un moment fantàstic i això fa que els mitjans de comunicació s’ocupin dels seus progressos i el que és millor, que es retransmetin trobades d’aquest esport que, d’altra manera, seria bastant complicat seguir.

En totes aquestes, cada vegada que un esport aixeca els ànims i es dóna per televisió, som molts els que ens animem a veure-ho fins i tot sense saber molt bé de què va la cosa més enllà que cal marcar gols. A què et sona? Doncs aquí és on entrem nosaltres. Volem que qui vulgui pugui saber què és el waterpolo i pugui entendre-ho una miqueta més sense necessitat d’aturar-se a analitzar centenars de jugades per entendre els diferents secrets que pugui tenir.

Evidentment no podem aprofundir molt enllà, tampoc és que siguem waterpolistes professionals, però segur que aquest article ajudarà a alguna persona a gaudir una mica més el proper partit de waterpolo que vegi. ¿Som-hi? Doncs comencem pel principi.

Hi ha adaptació per a sords