Futbol CR

Resulta curiós com una paraula pot cridar l’atenció del lector depenent de la societat en què es presenti. En aquest cas, és obvi que la paraula «futbol» és com un imant per captar l’atenció de la majoria de les persones que viuen a la nostra.
Potser en l’àmbit de l’esport adaptat no sigui tan significativa, però si més no és curiós ja que estem acostumats a llegir notícies sobre aquesta modalitat esportiva en la premsa popular, però no ho estem tant en l’àmbit de l’esport adaptat.

Hem de dir al seu favor que existeixen ia 8 modalitats de futbol adaptat, cadascuna amb les seves particularitats pel que fa al tipus de persones que el practiquen i pel que fa a la forma d’practicar-lo. Algunes d’aquestes modalitats són més conegudes que altres, potser pel nombre de practicants o per la seva presència en el programa paralímpic. D’altres, sorgeixen per les ganes i necessitats que tenen les persones amb discapacitat de provar coses noves i buscar la manera que res els detingui a practicar l’esport que els agrada.

Hi ha adaptació per a discapacitats físics (cadira de rodes)