Noticias

I Jornada d’Esport Adaptat «Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

By 16 octubre, 2018 No Comments

La Conselleria de Participació, Cultura i Esports, la Fundació per a l’Esport Balear i la Federació d’Esports Adaptats de les Illes Balears (FESAIB) durem a terme la I Jornada Esportiva Adaptada dins el marc del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

La jornada es realitzarà el diumenge dia 2 de desembre de 10.00 a 14.00 a les instal·lacions del Poliesportiu Príncipes de España.

Organitzarem activitats esportives adaptades com Volei asseguts, Slalom, Boccia, Bàdminton Adaptat, Bàsquet Adaptat, Rugbi Adaptat, Esgrima Adaptat, Tennis, Motociclisme, etc… A aquestes activitats hi haurà tant exhibicions per part dels esportistes del Centre de Tecnificació com de la mateixa  Federació d’Esports Adaptats de les Illes Balears (FESAIB) amb la possibilitat que la gent que hi assisteixi pugui participar de l’activitat.

També es realitzarà la I Cursa «Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat», podeu trobar tota la informació a la plana web www.elitechip.net

Per tancar la Jornada, l’esportista Teresa Perales entre altres esportistes de les Illes Balears de renom Internacional realitzaran una xerrada on compartirà amb nosaltres la seva experiència com a esportista.

Després de la xerrada, es servirà un refrigeri per a tots els assistents.

De seguida que el programa estigui tancat vos farem arribar la informació i agrairíem que ho féssiu extensiu a Autoritats, Presidents, Gerents, Directors, Esportistes, Tècnics, Auxiliars, Voluntaris i no menys importants les families dels Esportistes.

 

Agraït per endavant